In the making - blå kjole med turtleneck

Blå kjole med turtleneck

12016656_10205413563241694_1761991040_n 12021981_10205413564001713_488255823_n

 

I går fik jeg syet min kjole, og jeg er selv rigtig tilfreds med resultatet! Stoffet er virkelig lækkert at røre ved og at have på, og den sidder som jeg gerne ville have. Jeg synes at den er pæn, uden at være for fin, selvom der er slids i, men stoffet gør den tilpas afslappet.

Jeg havde den på i går, og fik rigtig meget ros for den, så det er rigtig dejligt at andre synes at den er pæn, når jeg også selv synes at den blev god. 🙂

Hvis I selv skulle have lyst til at kaste jer ud i at sy en nem kjole, så er mønsteret jeg gik ud fra, en helt almindelig turtleneck-top fra Stof og stil (kan købes her), og underdelen lavede jeg ud fra formen på en anden kjole jeg havde i forvejen. Jeg valgte selv at tilføje detaljer som syningen i ryggen, pyntestikninger og slidsen, men det kan gøres lettere ved at undlade det.

Alt i alt er den super let at lave, og tog mig ca. 2 timer, fra jeg satte mig ned og begyndte at sy stoffet sammen, til jeg stod med den færdige kjole i hånden.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the making - blå kjole med turtleneck