Blå kjole med turtleneck

Brown vs. blond

PicMonkey Collage

Jeg skal snart bestille tid hos frisøren til en farvning, men jeg er i tvivl om jeg skal have en blond nuance, dog lysere end mit hår er nu, eller om jeg skal vælge at få en mørkere kastanjebrun farve igen. Grunden til at jeg tænker lidt på at få en blond nuance er, at jeg gerne vil prøve noget nyt, fordi der skal til at ske en masse forandringer i mit liv, og jeg tror at det ville være en god idé, i den sammenhæng, at få farvet mit hår i en anden farve end normalt. Jeg er bare lidt nervøs for, om det overhovedet vil klæde mig, og ville det være en MEGET stor ændring ved mit udseende, som jeg ikke helt ved om jeg er klar til, hehe. 🙂

Udover det kastanjebrune og mit noget lysere hår nu, har jeg før haft en meget rødlig brun farve og en meget mørkebrun farve, og ingen af de farver er noget jeg vil tilbage til. Ååååh alle de fejl man har begået med sit hår – for mig var den værste nok pandehår..

I kan se mit nuværende hår på billede nr. 2, og det mørke som jeg egentlig altid har haft, på det første billede.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå kjole med turtleneck