Brown vs. blond

Details – silver and gold

Skærmbillede 2015-09-18 kl. 12.28.03

Jeg har i dag fået syet en fin ny sølvfarvet top, som jeg vil prøve at få taget nogle ordenlige billeder af,  enten i weekenden, eller i starten af næste uge. Jeg synes selv, at det ville være rigtig pænt at have guldsmykker på til, som mit elskede DW-ur jeg fik af min morfar, og guldøreringene med de lyse sten i, som jeg har hugget fra min mor, haha. Det er jo godt at man kan dele lidt. 😉

Jeg glæder mig rigtig meget til at I skal se den, for jeg synes selv, at den blev utroligt vellykket! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brown vs. blond