Beauty tip - Konjac sponge

I just bought

12030664_10205475628833295_134715415_n

I går var der ladies night i Glostrup centret, og det betød 20% på alt i Vila. Jeg kom hjem med et par nye bukser, og en lækker løs skjorte, som er noget jeg har kigget efter siden foråret. Jeg tror at jeg vil vise det i et dagens outfit-indlæg, hvis jeg kan finde en til at tage billederne på et tidspunkt, for jeg synes at det er et rigtig flot sæt!

Lige for tiden er jeg inde i en periode, hvor jeg har brug for at bruge penge på mig selv. Det er lang tid siden jeg har købt tøj, smykker, osv., og selvom jeg ikke har synderligt brug for nye ting, er det bare rart at bruge pengene på noget nyt. Jeg har også bestilt noget fra nettet, som jeg glæder mig rigtig meget til at modtage og til at vise jer. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty tip - Konjac sponge