Giv dine sølvsmykker nyt liv

The blues

_MG_7927

_MG_7948

Produktliste i bunden af indlægget.

I dag fik jeg leget lidt med blå øjenskygge. Det er normalt ikke noget jeg bruger, da jeg synes at det ser helt forkert ud til mig, hehe, men alligevel fik jeg lyst til at have lidt sjov med den, og jeg er egentlig ret tilfreds med resultatet.

Da der jo er ret meget knald på øjnene, valgte jeg at bruge en ganske almindelig nude lipgloss, i stedet for en læbestift, så det ikke blev helt så 80’er agtigt, som det ville være blevet med en pink læbestift.

Andre looks kan ses her og her.


Produkterne jeg har brugt

Ansigt:

“XPERIENCE” foundation i farven Beige Linen 50, fra Max factor

Alverde Naturkosmetik kompaktpudder i farven 050 terra

“Super stay 24h”-concealer i farven light, fra Maybelline New York

“Cool bronzer” fra Elf Cosmetics

“Mineralize skinfinish” i farven soft and gentle, fra Mac

Øjne:

“Artist colour brow definer” fra Emite makeup

“They’re real”-mascara fra Benefit cosmetics

“Oz the great and powerful”-eyeshadow i farven 02 kindness, fra essence

“Single eyeshadow” i farven 33, fra Coolcos

“Color riche – L’ombre pure” i farven 500 gold mania, fra L’oréal Paris

Læber:

Nude lipgloss, ukendt mærke

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv dine sølvsmykker nyt liv