The blues

Fashionable fit

PicMonkey Collage

Sæt 1 (leggings & top) // sæt 2 (leggings & top) // sæt 3 (leggings & top)

Jeg render rundt med tanken om, at jeg vil begynde at træne i et fitnesscenter igen, og motivationen stiger altså, når man har noget lækkert træningstøj at iføre sig. Fashionablefits kollektion for NLY sport, er virkelig flot, og der er vidst noget til enhver smag. Jeg er i hvert fald helt vild med det!

Det er ret budgetvenligt, og jeg tænker at jeg skal have bestilt et af de sorte sæt, når jeg får min løn, så jeg kan smide noget af mit gamle hullede træningstøj ud, hehe. Der kan også findes et swimsuit (her) fra kollektionen, som jeg virkelig er vild med! Den er SÅ flot. Hvis bare man havde brug for en badedragt, så var den allerede bestilt hjem.

Find hele kollektionen her.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The blues