Restaurant Rimini

Saltskrub

12087557_10205542222538096_1735014234_n

Der findes virkelig mange forskellige body scrubs, men de her salt scrubs er altså min favorit! Man får den lækreste bløde hud, og de døde hudceller bliver fjernet. Dog skal man altså lige passe på med at bruge den, efter man har barberet ben, haha, der kan det der salt altså godt gøre lidt ondt. Især hvis man er som mig, og absolut ikke kan finde ud af det, uden at få sår op og ned af begge ben. Så hvis jeg bruger den efter det, så gnider jeg bogstaveligt talt salt i såret. 😛

Den fås i flere forskellige varianter, både med hensyn til duft, og så fås den også til ansigtet, og jeg kan virkelig anbefale jer at prøve den, hvis I står og mangler en god body scrub. Som den lille træske viser, så kan deres produkter købes på www.saltskrub.dk, Torvehallerne i København og lige nu har de en stand i Field’s, hvor jeg har købt min.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restaurant Rimini