Ed Sheeran - Jumpers for Goalposts

Gode nyheder

12182141_10205607929380726_1786052527_n

Jeg starter på aftenskole i design og syning af kjoler og overdele i slutningen af november, og åååååååh hvor jeg glæder mig! Det bliver  fedt at kunne sidde og fordybe sig i en af sine hobbyer, og få professionel hjælp. Det er faktisk noget jeg har villet længe, men har ikke kunnet finde et kursus, som passede præcis til hvad jeg gerne ville lære. Jeg håber at det lever op til alle mine forventninger, men om det gør det eller ej, så er jeg sikker på at jeg får en hel masse ny viden med derfra. 🙂

Jeg har igennem de sidste tre år, on/off, syet kjoler, bluser og et enkelt par bukser, men det var helt klart kjolerne der fangede min opmærksomhed. Det kommer til at blive rigtig sjovt at kunne arbejde med sine egne idéer og designs, i stedet for at være nødt til at sy et købt mønster eller kun at have mulighed for at lave sine egne mønstre ved hjælp af et købt mønster og formen på noget tøj jeg har i forvejen, som er hvad jeg har gjort indtil videre. I kan se nogle af de ting jeg har syet herher og her.

I hvert fald, så er jeg sikker på at ligemeget hvordan det foregår på aftenskolen, og hvad man kommer til at arbejde med, så bliver det sjovt og lærerigt, og jeg glæder mig rigtig meget. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ed Sheeran - Jumpers for Goalposts