White shirt and over the knee boots

Blogger hos Studiz

Der sker gode ting for mig lige for tiden. Først får jeg en af de sidste pladser på design- og syning aftenskolen, og nu er jeg blevet fast skribent hos Studiz. Studiz er et sted hvor de har samlet en masse studierabatter, både online og fysisk, så hvis du er studerende, er det værd at se hvor du kan få studierabat, hvis du ikke ved det i forvejen.

Mit første indlæg på deres studielivs-blog blev lagt op i går, og hvis det skulle have interesse, kan I læse det lige her. Jeg glæder mig til at skulle skrive flere indlæg for dem, som alle vil kunne findes på studielivs-bloggen. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White shirt and over the knee boots