60'er inspireret hverdagsmakeup

Details

12212081_10205655726375621_861500361_n

Ringe: Hvisk og Pandora

Jeg ville lige vise jer lidt af et look, som der gerne skulle komme et indlæg om, om et par dage, hvis ikke i morgen. 🙂 Jeg er selv ret vild med det, og de her ringe er blandt mine yndlings. Måske er det også fordi de er nogle af de eneste jeg ejer, men sådan er det jo, haha. Jeg håber i hvert fald at have nogle billeder der kan bruges, og ellers må vi på den igen.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

60'er inspireret hverdagsmakeup