Details

Party season

Skærmbillede 2015-11-09 kl. 10.21.12

1 (HER) // 2 (HER) // 3 (HER) // 4 (HER) // 5 (HER) // 6 (HER)

Er jeg den eneste som elsker glimmer, blonder og mørke farver, til denne ellers kedelige tid? Det håber jeg ikke i hvert fald, heh. 🙂

Der findes ikke noget bedre end at finde en flot kjole til en finere julefrokost, eller at kunne tage guldfarvede stiletter på, så jeg har fundet nogle af mine egne favoritter på asos, og har samlet nogle af dem i collagen. Jeg er faktisk ret vild med den mørkerøde kjole, som er virkelig fin og liiidt mere afslappet end de andre glimmerting, og det mangler man jo også en gang i mellem.

De sidste par dage for mig, har været virkelig stressende. Jeg har næsten ikke været hjemme siden torsdag, og det er også grunden til at der har været lidt stille på bloggen. De næste par dage kommer til at være meget stille og rolige, så der skal jeg nok få tid til at bakse et par indlæg sammen. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Details