Beauty wishes

Dark lips

Untitled222

Untitled333

Untitled33

Produktliste nederst i indlægget.

Jeg fik i dag lyst til at lege med nogle bordeaux farver, da jeg fandt en øjenskygge fra sidste år, i min makeupskuffe, og her er resultatet. Jeg synes selv at det er ganske fint, men jeg er jo på ingen måde professionel, haha. 🙂

Det er lidt mørkere, end hvad jeg normalt ville bruge, men det er altså også flot efter min mening, og især til vinter og her til efteråret, og hvis man vil have det endnu mørkere, kan man altid lave en sort winged eyeliner og bruge et par falske vipper. Jeg håber at I kan lide det.


Ansigt:

 Facefinity all day flawless– foundation i farven natural 50, fra Max factor

Mastertouch under-eye concealer i farven ivory 303, fra Max Factor

“Cool bronzer” fra Elf Cosmetics

Mineralize skinfinish i farven Soft and gentle, fra Mac

Øjne:

“The Nudes”-palette fra Maybelline New York (mat lysebrun)

Artist colour brow definer fra Emite makeup

“They’re real”-mascara fra Benefit cosmetics

Color riche L’ombre pure” øjenskygge i farven 301 escape in bordeaux, fra L’oréal Paris

Øjenskygge i farven Mythology, fra Mac

Øjenskygge i farven Nylon, fra Mac

Læber:

Lip pencil i farven burgundy, fra Mac

Læbestift i farven Diva, fra Mac


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty wishes