Kom i form - nemt, gratis og når du har tid

Juleoptog på Amagerbrogade

12270282_10205728458913889_383756942_n

Hold da op, noget vejr! Det er virkelig sådan et snevejr, som kun er hyggeligt når man kan sidde indenfor med et tæppe, en god film og en kop the, og ikke når man lige pludselig skal ligge jo jorden, for at skrabe sneen væk, men mere om det senere, haha. 🙂

I går skulle jeg med min familie til Amager, for at se juleoptoget på Amagerbrogade. Det har været en familietradition i rigtig, rigtig mange år, og det var, som altid, virkelig hyggeligt! Vi starter altid med at spise nogle æbleskiver, inden vi går hen for at se lysene blive tændt. De sidste par år, har det været lidt ærgerligt, da der er blevet sparet på selve optoget; først dropper de coca-colas lastbiler, mindre julelys, osv., men i år var det faktisk rigtig flot og sneen gjorde det altså bare lige en tand hyggeligere.

Jeg skulle desværre på arbejde, så jeg var nødt til at køre derfra lige efter optoget, for at kunne nå at være der til tiden, grundet hvad jeg ville kalde snestorm.. Jeg sneglede mig af sted på motorvejen, ligesom alle de andre biler, og kom frem til tiden. Jeg var faktisk ret stolt, heh. Da jeg så skulle hjem efter at have været på arbejde, så sidder min bil fast. Jeg er begyndt at tro, at mit held bare aldrig vender. I hvert fald var jeg først hjemme kl. 23.20, selvom jeg fik fri kl. 22.15. Med en død mobil, kold og gennemblødt af, at grave min bil fri, kom den endelig tilbage på parkeringspladsen, og min papfar kom og kørte mig hjem.

Jeg glæder mig lidt til at se, hvornår vi kan hente bilen, eller om den skal stå strandet i et par dage? I hvert fald, så har jeg fået nok sne for de næste par dage, så jeg holder mig bare indendøre til det er væk igen, haha. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom i form - nemt, gratis og når du har tid