Juleoptog på Amagerbrogade

Tre julefrokost looks

Skærmbillede 2015-11-23 kl. 11.50.58

Nederdel: HER / Bluse: HER / Støvler: HER, Similar HER / Halskæde: HER / Clutch: HER

Skærmbillede 2015-11-23 kl. 11.20.09

Bukser: HER / Body: HER / Pumps: HER / Clutch: HER / Similar HER / Læbestift: HER

Skærmbillede 2015-11-23 kl. 12.29.51

Kjole: HER / Sko: HER / Læbestift: HER / Clutch: HER

Jeg har forsøgt at sammensætte tre looks, som kan bruges til årets julefrokost, og jeg kunne sagtens selv finde på at iføre mig hver og et, alt efter hvem jeg skulle være sammen med, og hvad vi skulle. Jeg har selvfølgelig taget udgangspunkt i min egen stil, som er lidt mere afdæmpet i farverne, men når nu det snart er jul, så hører der altså glimmer, palietter og røde nuancer til! Alle items er noget jeg har fundet på danske webshops, som også har fysiske butikker, så der kan være mulighed for at kunne gå ud og købe dem, hvis man skulle have lyst til det. 🙂

Jeg har allerede nederdelen fra det første look, som jeg havde tænkt at skulle have på til julefrokost med familien efter jul. Jeg har også virkelig kastet min kærlighed efter bodyen med glimmer fra det midterste look! Så elegant, og den kan styles på mange måder, så jeg tror at jeg bliver nødt til lede efter den, i vores lokale H&M, haha. 🙂

I hvert fald, så håber jeg at dette indlæg kunne bruges til noget!

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleoptog på Amagerbrogade