Cure ALS event

Todays look – Gunmetal smokey eyes

_MG_8706

_MG_8645

_MG_8652

Prosuktliste nederst i indlægget.

I dag har jeg forsøgt med med en mørkegrå og sort smokey eye makeup, og jeg ved godt at de rigtige smokey eyes er sorte, men det kan tælles på én hånd, hvor mange gange jeg har prøvet det her, så sort var altså stadig liige voldsomt nok, heh. 🙂 Når man tænker på, at det kun er 2-3. gang jeg prøver det, er jeg ret tilfreds med resultatet, og noget jeg godt kunne finde på at lave igen.

Når jeg laver så intens en øjenmakeup, så er det rigtig vigtigt for mig, at min hud er pæn, og at læberne har en ret neutral og naturlig farve, da jeg ellers synes at det hurtigt kan gå hen og blive for meget.


Prudukter jeg har brugt:

Ansigt:

 Facefinity all day flawless– foundation i farven natural 50, fra Max factor

Mastertouch under-eye concealer i farven ivory 303, fra Max Factor

Løs mineralpudder i farven sheer, fra Elf

“Cool bronzer” fra Elf Cosmetics

Mineralize skinfinish i farven Soft and gentle, fra Mac

Øjne:

“Naked” -palette fra Urban Decay

Artist colour brow definer fra Emite makeup

“Masterpiece max”– mascara, fra Max Factor

Mineral eyeshadow i farven Foiled again, fra Marsk

“Easy on the eyes” eye pencil i farven black de luxe, fra teeez

Læber:

“Wood lipliner pencil” i farven 04, fra eBay (købes HER)

Moisturizing lipstick i farven party in the buff, fra Elf


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cure ALS event