Todays look - Gunmetal smokey eyes

Mit cyber monday-køb

image4xxl

I fredags var jeg som sagt ude for at købe julegaver med 20%, og jeg fik købt til hele tre personer! Det er vildt at jeg er i så god tid, for en gangs skyld, haha. 🙂 Som I nok også vidste, så havde Asos 20% på alt, til og med i går, og da jeg opdagede at jeg havde fået mere i løn end jeg havde regnet med, synes jeg godt at jeg kunne forkæle mig selv lidt, med denne kjole. Når de 20% blev trukket fra, kom den lige under 300kr., som jeg tænkte at jeg godt kunne undvære, selvom det er december måned. Min mor var lidt skeptisk, fordi jeg allerede har et hav af kjoler, men man kan jo altid bruge bare én mere, ikke?

Normalt ville sådan en slags kjole egentlig ikke være mig, men jeg faldt over den virkelig smukke farve, og specielle ærmer, og den var faktisk bare lige mig, og jeg tænker at den skal bruges til nytår, hvis den passer i hvert fald. Lige meget hvad jeg ender med at bruge den til, så glæder jeg mig virkelig til at modtage den. 🙂

Find kjolen HER.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays look - Gunmetal smokey eyes