Mit cyber monday-køb

Mockingjay part 2

maxresdefault

I dag var jeg i biografen sammen med to veninder, for at se The Hunger Games: Mockingjay part 2. Vi tog i Field’s for at være i den nye lækre biograf, og der var da også pyntet flot op med juletræer og det hele. 🙂

Selve filmen var jeg egentlig ikke fan af – jeg synes at den var ret forvirrende ind imellem, og så synes jeg at nogle af tingene blev afsluttet meget brat, men det er jo selvfølgelig bare min mening.

Har I set filmen, og hvad synes I om den? 🙂

12346629_10205782635028258_481050144_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit cyber monday-køb