Julegaveidéer: Til ham og til hende

Beauty favoritter

_MG_8777

I dag kommer det til at handle lidt om beauty, nemlig de ting jeg selv bruger mest indenfor denne kategori. Som I nok havde gættet, hvis I har læst med tidligere, så går jeg ret meget op i makeup, og også af fugte min hud godt og grundigt. I hvert fald, så er de her ting noget jeg ikke kan leve uden. 🙂

Batiste dry shampoo med kirsebærduft, har jeg faktisk lige købt i normal til 39kr., som er virkelig billigt i forhold til hvis man køber den i Matas. Jeg havde haft en tørshampoo fra samme mærke, men løb tør, og var derfor nødt til at anskaffe mig en ny, heh. Den er perfekt til hårstyling, eller til lige at opfriske håret og give lidt ekstra fylde.

Makeup mæssigt er jeg mest til de naturlige farver og highligt. Den palette jeg bruger mest til hverdag, er denne fra Maybelline, men jeg har også Naked, som jeg er helt vild med, og det svinger lidt om jeg bruger den eller The Nudes. Min highlighter er fra Mac, i farven Soft and gentle, og den giver simpelthen det fineste shine til kindbenene, uden at være for meget. Så vidt jeg husker, ligger den til omkring 240kr., hvilket jeg synes er en mere end fair pris, når den er så stor og holder virkelig længe!

Til ansigtet er jeg blevet afhængig af to produkter jeg fik i en Goodiebox – en dagcreme fra Balance Me, og en ansigtsolie fra the Body Shop. Nu er det jo snart jul og min fødselsdag, så jeg kan ikke selv gå ud og købe produkterne i fuld størrelse, når mine prøver er tomme, for de står på min ønskeliste. Så jeg må vente til næste år, hvis jeg løber tør. 🙂 I hvert fald er min hud blevet så fin, og føles virkelig blød, efter at jeg er begyndt at bruge de her produkter, hver aften.

Jeg går sjældent med neglelak, da det kun holder en enkelt dag, eller ikke engang, hvis jeg skal enten ride eller arbejde. Og slet ikke, hvis jeg skal begge ting samme dag, haha. Så bliver det altså hurtigt slidt af. Jeg overvejer faktisk at prøve gellack. Alligevel, har jeg altid en håndcreme på mig, og dem fra the Body Shop er virkelig gode, og har en fin størrelse. Min favorit er Glazed Apple, som VIRKELIG dufter godt! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveidéer: Til ham og til hende