Beauty favoritter

Eyelash extensions – The Powder Room

12083801_10205822154296215_385878455_n

I går var jeg inde og få lavet eyelash extensions af dygtige Malene, hos The Powder Room i København. Lige nu har jeg det bare sådan: “HA! Farvel mascara!”, i hvert fald de næste 3 uger, men jeg overvejer meget at få en opfyldning.. Jeg er allerede afhængig, haha. 🙂

Jeg har tænkt over at få lavet mine øjenvipper i mange måneder, men jeg har altid synes at det var for dyrt, men nu skulle det være!

Egentlig ville jeg have taget nogle bedre billeder af det i dag, men jeg blev syg i nat, med noget der kunne minde frygteligt meget om halsbetændelse, så I må nøjes med et billede jeg tog i går, da jeg var kommet hjem.

I kan finde The powderroom på instagram HER, hvor I også kan booke en tid, hvis I skulle have lyst til det.


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty favoritter