Christmas makeup

Christmas market

12380227_10205866245398465_1189834102_n

Findes der noget hyggeligere end København i december? Jeg er der altid, og går rundt og kigger på de små boder, og måske køber en pose brændte mandler, så man kan komme rigtigt i julestemning.

Der er  mange hyggelige boder rundt omkring, men jeg synes at det her Christmas Market, var det hyggeligste, og der blev solgt alt lige fra risengrød, til håndlavet julepynt i glas, til uldsokker- og trøjer. Folkene i boderne var rigtig flinke til at uddele smagsprøver, så det gjorde bare lige det helt lidt bedre! 😛 Vi smagte simpelthen den bedste chokolade i en af boderne (og det kommer altså fra en, som ikke er synderligt glad for chokolade)! Den var helt blød i det, og man kunne bare smage den i virkelig lang tid, efter at vi havde spist det, men jeg havde ladet mine penge blive hjemme, så jeg ikke blev fristet til at købe noget jeg alligevel ikke har råd til, og det var nok meget fornuftigt, heh.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas makeup