New Years Eve outfit

Happy New Year!

_MG_8927

_MG_8955

_MG_8967

Jeg håber at I alle kom godt ind i det nye år, i aftes, med masser af god mad og for de flestes vedkommende, en god fest! Som sagt, var jeg selv bare hjemme, sammen med min mor og hendes veninder, hvor jeg fik taget en masse billeder af al fyrværkeriet. Det er virkelig noget af det smukkeste at se på, men jeg foretrækker dog, at blive indendøre, og se det fra mit vindue.

Kl. 24, fandt jeg mit kamera og kamerastativ frem, og tog disse billeder fra min altan, og jeg er selv meget tilfreds med især disse tre, som jeg synes er rigtig flotte, hvor jeg især er glad for det midterste! Kender I det, hvor man er helt stolt over noget? Sådan har jeg det lidt med de her billeder, fordi jeg kun har taget billeder af fyrværkeri én gang, for 2 år siden.

Hvis det skulle have interesse, så kan jeg lave en guide til hvordan I selv kan tage billeder af fyrværkeri, så hvis I kunne tænke jer det, så smid gerne en kommentar til indlægget. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Years Eve outfit