The blushed nudes

Homemade sushi

12483706_10205995236343158_1688030440_n

Min mor og jeg er meget stolte over resultatet af vores første omgang hjemmelavede sushi, og det smagte faktisk også ganske udmærket – og det kommer fra en som ikke kan lide sushi.. Eller fisk, sådan helt generelt.

De blev ikke helt så flotte, som de kunne have været, de var lidt for løst rullet sammen, og med en smule for meget ris i de første ruller, men vi er tilfredse! Jeg vil virkelig gerne lære at spise sushi, fordi de ser så fine ud, og fordi folk kigger lige så mærkelig på mig, når jeg siger at jeg ikke kan lide sushi, som når jeg siger at jeg ikke kan lide bacon eller flæskesteg, heh. Jeg er faktisk også begyndt at kunne lide dem med krappekød, men dem med laks og reje er stadig ikke lige min kop te.

Har I nogle gode tips til, hvordan man ruller sushirullerne sammen?


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The blushed nudes