Candle obsession

Blue and purple

thumb_IMG_0697_1024

thumb_IMG_0735_1024

Jeg sad og kiggede nogle gamle billeder igennem, og faldt over dette ret farverige look, som jeg fik kreeret for et par år siden, og synes egentlig at det var fint. Det er ret sjovt, at sidde og kigge på gamle billeder som disse, for man kan lige pludselig se, hvor man er blevet bedre. 🙂

Siden det jo er omkring to år gamle billeder, kan jeg ikke huske hvilke produkter jeg har brugt, men jeg ville alligevel dele det med jer, så jeg håber at I kan lide det!


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Candle obsession