Goodiebox januar

My passion

_MG_9094-2

_MG_9106

Min store passion, er som i måske ved, ridning, og i dag havde jeg lillebroderen med på slæb, da turen endnu engang gik mod hesten. Jeg havde mit kamera med, så han ville gerne prøve at tage nogle billeder med, det, og det kom der de her billeder ud af, og jeg er blevet ret glad for det øverste, selvom jeg står uden makeup, og ligner en der er ved at falde i søvn, haha 🙂

I går, fik jeg en notifikation på facebook, om at jeg har redet Ib her, i 2 år(!!). Det er helt vildt, hvor hurtigt tiden går, og hvor glad og taknemmelig, jeg stadig er for at få lov til at ride ham!


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox januar