Mit drømmeobjektiv

Hudplejeprodukter fra eBay

Untitled

Links: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Det har været nogle travle dage, for mit vedkommende, men nu har jeg lidt tid igen, så jeg tænkte at jeg ville vise nogle hudplejeprodukter fra eBay, som jeg har på mit watch list, og overvejer at købe. Alle produkterne er fra Korea, så der er ikke alt muligt giftigt eller farligt i, så man skal ikke være nervøs over at prøve det. 🙂

De her sneglecremer, har man efterhånden hørt meget om, og jeg har faktisk allerede nr. 1, men da jeg ikke har brugt den hverken hver- eller hver anden dag, har jeg ikke set nogen forandring på min hud. Er der nogen af jer, som har prøvet dem?

Nr. 3, har jeg også prøvet, og den er fuldstændig ligesom dem man køber herhjemme, bare til den halve pris, så hvis man går og overvejer at prøve sådan en svamp til ansigtet, så kan det altså virkelig anbefales, at købe en fra eBay.

Bay tips på facebook: HER


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit drømmeobjektiv