Asos faves

Orange

Untitlevkd (1)

Produktlise nederst i indlægget.

Da jeg kiggede lidt i al min makeup tidligere, faldt jeg over denne orange læbestift fra Bare Minerals, som jeg synes har den flotteste farve, og som I nok kan se på billederne, så endte jeg selvfølgelig med at tage den på. 🙂

Makeuppen har jeg holdt helt enkel, da jeg synes at læbestiften skulle have lov til at være i fokus, og derfor har jeg hverken øjenskygge eller mascara på, men basen skulle være flot og frisk, og derfor har jeg brugt en creme highlighter, som jeg synes giver en meget naturlig glød, til øverst på kindbenene, næseryggen og amorbuen,

Normalt hader jeg farven orange, og jeg tror aldrig at jeg har ejet noget i orange, men jeg er helt vild med den varme og nærmest koralfarvede farve, som læbestiften her har, så den skulle lige vises frem!


Produkter jeg har brugt:

Base:

Dream wonder nude foundation, i farven ivory, fra Maybelline New York

Tan booster bronzer, i farven sunf, fra Emite Makeup

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Lui Magique, fra L’oréal Paris

Artist colour brow definer fra Emite makeup

Læber:

Marvelous Moxy lipliner, i farven energized, fra Bare Minerals

Marvelous Moxy læbestift, i farven light it up, fra Bare Minerals

Marvelous Moxy lip gloss, i farevn party starter, fra Bare Minerals


Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos faves