Orange

En tur i Dyrehaven

_MG_9380

dyrehaven, hjort, fotograf, dådyr

_MG_9398

_MG_9403

Her til formiddag, var tog min ven og jeg en tur i dyrehaven for at tage nogle billeder, og de her, er mine bedste skud. 🙂 Jeg er faktisk selv ret tilfreds, med den stemning billederne fik, da de havde været en meget hurtig tur igennem Lightroom, og selvom der selvfølgelig er småting, jeg godt kunne tænke mig var anderledes, så er det faktisk ikke noget der gør mig det store. Dog vil jeg gerne arbejde lidt mere på billederne, men jeg ville lige vise jer dem!

Jeg var helt overrasket over, hvor tæt på man kunne komme, og selvom jeg var lidt bange for dem i starten, så fandt jeg ud af, at hvis man bare er stille og rolig (og står bag et stort væltet træ, haha), så gjorde de altså ikke noget, men jeg holdt mig alligevel fra den store flok, og dem der gik og sloges lidt med hinanden. 😛

For dem som måske skulle være interesserede, så er de skudt med Canon EOS 600D, med Sigma 70-200mm f/2.8.


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • Wow billederne er så flotte og skarpe
  hav en dejlig dag
  kram,lifestylexblogger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Tusinde tak, jeg er også meget tilfreds med dem, og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange