Stylings

Lit cosmetics glitter base

_MG_9616

_MG_9622

Hvis I har fulgt lidt med, her på bloggen, så ved I måske også, at jeg elsker glimmer i alle afskygninger. Når det så er sagt, så kan det også være et helvede, at få en løs glimmer til øjenmakeuppen, til at sidde fast. Normalt drysser det helt vildt, og halvdelen af det, ender under øjnene, og i ren desperation, faldt jeg over en smart opfindelse, som hedder en glitter base. De fåes i mange forskellige varianter, og mange mærker, har efterhånden lavet  en, men de er ikke heeelt billige. En af de billigste jeg fandt, var denne fra Lit cosmetics med 30ml i, som jeg købte på Beauty Bay, til omkring 175kr..

Den fungerer på den måde, at den her glitter base, får den løse glimmer til at sidde fast, og holde i lang tid, i forhold til, hvis du kun bruger en løs glimmer uden basen, og så bliver farven på glimmeren mere intens. Jeg glæder mig helt vildt, til at lege lidt med glimmer, forhåbentlig i næste uge, så jeg kan øve mig lidt i at bruge glitterbasen! 🙂

Hvis I har nogle gode råd til hvordan man bruger den bedst muligt, så kom med dem, hehe. 😀


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • […] en løs glimmer, en lille pensel og noget til at holde glimmeren fast med, hvor jeg selv bruger Lit Cosmetics glitter base, som jeg synes fungerer rigtig godt. For at gøre looket endnu mere festligt, brugte jeg en meget […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deeme

  Bliver simpelthen nød til at give dig et bette tip, som kan hjælpe dig lidt på vej, med at blive gode venner med glimmeret igen.
  I stedet for at bruge penge på en dyr base, så brug vandbaseret glidecream.
  Sorry det lyder lidt out of topic, men det holder hele dagen, og fordi den er vandbaseret vil den holde på glitteren uden at være klisteret Og så koster det dig måske omkring 40 kr i stedet for 175;) Jeg lover dig det fungere<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Tak for tippet! Det har jeg aldrig hørt om før, men det kunne da være værd at prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stylings