Lit cosmetics glitter base

Playing with colours

_MG_9891

_MG_9864

Produktliste nederst i indlægget.

Så fik jeg tid til at vise jer, en af mine nye læbestifter, som jeg skrev om HER. De er super gode, men kan virke meget tørre på læberne, så det er virkelig vigtigt, at man husker at fugte læberne godt og grundigt inden brug. Jeg ville lave et noget anderledes look i dag, og brugte en masse farver, som jeg synes gik ret godt sammen. Hvad synes I? 🙂


Produkter jeg har brugt:

Base:

Facefinity foundation, i farven natural 50, fra Max factor

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Tan booster bronzer, i farven sunf, fra Emite Makeup

Artist colour brow definer fra Emite makeup

Øjne:

100 piece eyeshadow palette, fra Elf

Intense eyeliner pen, fra GOSH

Beyond real mascara, fra GOSH

Læber:

Matte me liquid lipstick, i farven 431 Fandango purple, fra Sleek Makeup


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lit cosmetics glitter base