Konfirmationskjoler til en god pris

Kemiluppen – test dine kosmetik- og plejeprodukter

_MG_0037

_MG_0038

Min mors veninde havde vist min mor, denne app for et par dage siden, og de synes begge to, at jeg skulle downloade den, så det gjorde jeg. Jeg vidste slet ikke hvad det var for noget, men da jeg fandt ud af, at den skal bruges til at scanne diverse kosmetik- og plejeprodukter, for at finde ud af, om de indeholder noget, som kan være skadeligt eller på andre måder dårligt for huden, gik jeg i selvsving, og scannede alle mine egne (og min mors) produkter, haha. 🙂 Det er en virkelig god måde, at finde ud af, om produktet er godt, og man kan nemt lige scanne et produkt man overvejer at købe, når man er i Matas.

Appen er lavet af Forbrugerrådet Tænk, som også er dem, som tester alle de her produkter. Jeg fandt ud af, at rigtig mange af de produkter jeg bruger på huden hver dag, indeholder stoffer, som er mistænkt at være hormonforstyrrende, som jo ikke er noget, man så får lyst til at proppe i hovedet. Det har sat nogle tanker i gang hos mig, da jeg mener at det er noget, mærket som producerer produktet, burde gøre opmærksom på, for det er ikke alle (som fx mig), som ved hvad alle de ting som står under ingrediensfortegnelsen betyder. På den anden side, mener jeg også, at der har været noget med at L’oréal Paris, havde markedsført nogle produkter, som indeholdt nogle ulovlige ingredienser, og fordi det var i en lille mængde, mente de ikke, at de skulle trække produkterne tilbage, men ja, nu er der i hvert fald en måde, hvor du nemt selv kan tjekke produkterne. 🙂

Jeg ville i hvert fald tippe jer om den her app, som jeg selv synes er rigtig smart, og vil bruge, når jeg står i Matas, og skal købe nye produkter. Dog er appen stadig ret ny, og det er ikke alle produkter, som er testet endnu.


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmationskjoler til en god pris