Goodiebox - Goodieboxprisen

Double wing

_MG_0088

double wing, kobber, mac eye shadow, dobbeltvinge

Produktliste nederst i indlægget.

I dag, har jeg forsøgt mig med noget, jeg prøvet før, med hensyn til makeuppen. For at starte ud med et lettere version, brugte jeg almindelig sort øjenskygge, og ikke en flydende eyeliner, som man ellers bruger til looks som dette. Jeg synes egentlig at det blev ganske fint! For at den øverste linje blev helt skarp, brugte jeg et lille stykke tape, som jeg satte lige under øjet, og langs dér hvor jeg ville have at linjen skulle gå, hvilket også er et super godt trick, hvis man ikke er så god til flydende eyeliner. På den måde, bliver det lettere ens på begge øjne, og du får en lige linje, som ikke har små ujævnheder. Næste gang må jeg bare kaste mig ud i det, og prøve med en eyeliner, hehe. 🙂


Produkter jeg har brugt:

Base:

Facefinity foundation, i farven natural 50, fra Max factor

Wake me up concealer, i farven soft beige, fra Rimmel

Tan booster bronzer, i farven sunf, fra Emite Makeup

Mineralize skinfinish, i farven soft and gentle, fra Mac

Artist colour brow definer, i farven burd, fra Emite Makeup

Defining brow gel, i farven 003, fra GOSH

Øjne:

Naked, fra Urban decay

Eyeshadow, i farven 108 inca bronze, fra Max factor

Mineralize skinfinish, i farven soft and gentle, fra Mac

High impact waterproof mascara, fra Clinique

Læber:

Wood lipliner, i farven 04, fra Ebay

Long lasting lipgloss, i farven 18, fra Ebay

Lipbalm, fra Carmex


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

  • MyLifeAsTulle

    Super smuk makeup, Wow! Ville ønske jeg var lige så sej som dig til makeup 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox - Goodieboxprisen