Student på budget

Japanese cherry blossoms

bispebjerg kirkegård, japansk kirsebærtræ, kirsebæralle, københavn

_MG_0378

_MG_0382-2

_MG_0389-3

_MG_0407

Foto: Rika Edelgren

I går gik turen til Bispebjerg kirkegård, da jeg i flere år, gerne har villet se den flotte allé, med alle de japanske kirsebærtræer, i fuld flor. Set i bakspejlet, skulle jeg nok have ventet med at tage dertil, til en hverdag, da der nok ville have været betydeligt mindre mennesker, og så ville jeg kunne have taget nogle billeder af selve alléen, hvilket var mere eller mindre umuligt, med alle de mennesker der var der, da jeg kom.

I stedet for, fik jeg taget en masse close ups af de smukke blomster, og jeg skal helt sikkert tilbage dertil! Det bliver nok engang næste år, men jeg håber lidt på at få tid i løbet af denne uge, så jeg forhåbentlig kan øve mig lidt mere, og få nogle billeder af allén, uden alle menneskerne.

Det er virkelig noget af det smukkeste jeg har set! Himlen var helt lyserød af blomster, som I kan se på det første billede, når man kiggede ned gennem alléen, så man var på en eller anden måde helt omringet af blomster (og alle de 10.000 andre mennesker, haha), så det var ikke svært at få taget lidt billeder, som jeg selv er tilfreds med, selvom naturfotos ikke er min stærkeste side. Men øvelse gør jo mester. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • […] at have været forbi Bispebjerg kirkegård, og tage billeder, valgte jeg, at jeg ville have fremkaldt et af dem på lærred, fordi jeg synes […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MyLifeAsTulle

  Sikke nogle smukke billeder du har taget. Wow 🙂 Næste år bliver jeg simpelthen nød til at opleve det selv. Sikke fantastisk det ser ud.
  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Tusinde tak! Det er bare så smukt, det sted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Student på budget