Brudestyling hos ghd scandinavia

Urban decay XX Vice LTD Reloaded

_MG_0854

_MG_0857

_MG_0862

_MG_0865

Da Urban Decay fylder 20 år i år, har de lancieret denne skønhed af en palette, som hedder XX Vice LTD Reloaded. Paletten er en blanding af nye farver, og farver fra tidligere paletter, og jeg er helt vild med den, og endelig blev den min! Jeg havde fået resterne af et Magasin gavekort af min mormor, så nu kunne jeg jo lige så godt købe den, når nu jeg havde pengene, heh 🙂

Udover at indpakningen og selve palettens udseende er super flot, så er der en masse fede farver i den, både naturlige og de lilla, blå og grønne farver, som jeg synes er en super blanding. Da jeg først så den, var det de lilla farver jeg faldt for, men de andre farver er mindst lige så flotte og jeg glæder mig til at tage den i brug, og vise jer den i action. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

  • […] går aftes ville jeg lave en mørk og dramatisk makeup, så valget faldt på min elskede Urban decay XX Vice LTD Reloaded palette, hvor jeg for første gang prøvede den smukke mørkeblå farve på mig selv. Jeg er helt […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] eeeeelsker virkelig lilla øjenskygge! I dag blev det igen til lidt leg med min XX vice ltd reloaded palette, og dette blev så […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brudestyling hos ghd scandinavia