Fandango purple

Projekt køkkenhave

_MG_1028

_MG_1030

Nok bor jeg i lejlighed uden altan, men det skal da slet ikke gøre, så jeg ikke kan lave min egen lille køkkenhave, haha. Selvom jeg er virkelig dårlig til at holde liv i planter, og ikke engang ved, om jeg kan få de her til at gro, er jeg i gang med at dyrke tre avokadotræer og tre små potter, fra Bilka og Føtex? kampagne – jeg har spinat, radiser og cherrytomater indtil videre. To af træerne vokser rigtig fint, og nu skal de snart plantes over i en potte med jord.

Jeg har ingen idé om, hvad jeg vil gøre, hvis det hele kommer til at blive til små planter, for det er også lidt begrænset, hvad man kan plante i en enkelt altankasse, til vores lille franske altan, og  meget vinduesplads, har vi heller ikke.. Men indtil videre, står det fint, i et lille ?drivhus? min mor købte til mine planter fra Rema1000.

Jeg glæder mig faktisk helt, til at se om jeg ender med nogle fine planter! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fandango purple