BTS - photoshoot

The dress

13241513_10206888003661783_546165699_o

Der har været lidt stille på det sidste, og det er fordi jeg har haft virkelig travlt. Den ene ting, jeg har haft gang i, er denne kjole, som er en idé jeg har haft i omkring 1,5 år, og endelig førte ud i livet, fra mit skitsepapir. Jeg har selv lavet den helt fra bunden, og jeg er meget tilfreds med den, hvis jeg skal være ærlig. Der er selvfølgelig ting, som kan forbedres til næste gang jeg vil bruge mit snitmønster, og tænker faktisk, at lave en bluse, som har samme løse figur og udringet ryg. Uh, jeg har mange idéer i samme stil! 🙂

Det er bare en helt fantastisk følelse at sidde med, når man har knoklet for at få konstrueret et mønster, og det så lykkes


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

  • Birgit Carstensen

    Den er SUPER FLOT!!!!!!!
    Rigtig god farve til dig og et meget flot snit
    Godt gået

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BTS - photoshoot