Welcome to rikaedelgren.dk

Short girl problems

tumblr_lr7v5iZfo51r2liayo1_500

Okay, nu hører jeg så mange høje piger brokke sig over at for høje, og jeg kan også sagtens se, at det måske ikke er alt for fedt, at tage stiletter på, og så tårne 15cm over alle andre i lokalet, men det er altså heller ikke altid lige sjovt, at være lille, og her er min top 10, over irriterende ting, ved at være under 165cm høj.

1. Hvad billedet siger. Når man køber en maxikjole, skal den altid, som i altid, lægges op.

2. Maskinerne i fitnesscenteret er ikke bygget til lave piger, men derimod til store mænd. Af og til, kan man ikke rykke på indstillingerne, og man er derfor nødt til at springe den maskine over, fordi ens ben er for korte til at nå.

3. Man kan ikke nå den øverste hylde. Og det er ikke helt optimalt, når man arbejder i et supermarked, og er nødt til enten at hente mælkekasser at stå på eller at kravle op på tingene, når man skal tjekke datoer, eller når man skal nå dørkontaken, for at kunne låse døren ved luk. Selv er jeg faldet ned i en fryser, fordi jeg ikke kunne nå midten, og den vare, jeg skulle have fat i, haha.

4. Førnævnte gælder også de øverste hylder i køkkenskabet.

5. Hvis der er en der skal bæres på (læs: idrætsdage), er det altid os der bliver valgt, og det er faktisk ikke helt fair, hvis du spørger mig.

6. Alle tror, at vi er yngre, end vi faktisk er. Det er ikke det fedeste i hele verden, at blive spurgt om ikke det er dig, som går i 7. klasse, når man faktisk lige var startet i 1.g, på daværende tidspunkt.

7. Det er virkelig irriterende, når man sætter sig på en stol, og ens fødder ikke rammer gulvet, med andet end tæerne, for man kommer automatisk til at sidde og svinge med benene, som en lille pige.

8. Når man går ved siden af sine høje veninder, svarer ét af deres skridt, til to af dine. Og hvis de går hurtigt, så småløber man ligesom ved siden af, for at kunne holde tempoet.

9. Vejret er ikke anderledes ?hernede?, og det er ikke til at holde tal på, hvor mange gange vi har hørt den.

10. I nogle biografer, skulle man bruge børnesæder til man var 13, for ellers kunne man ikke se over hovedet på de høje mennesker, på rækken foran.

Hvis der er nogle derude, som har noget at tilføje, så smid endelig en kommentar! 😀


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • Åh, jeg kender godt problemet! Jeg er selv 163 og det er bestemt ikke altid nemt! Selv har jeg dog haft for vane at have meget høje kammerater og kærester, så jeg har efterhånden opnået Flash-fart, når jeg går. Der er i hvert fald mange, der har svært ved at følge med, høje eller ej, haha. 🙂
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Størstedelen af min familie, er også høje mennesker, så jeg bliver altid spurgt, om der er noget jeg skal nå, med det tempo jeg går i, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome to rikaedelgren.dk