Warzone

Nye hudplejeprodukter

_MG_1213

_MG_1224

_MG_1225

Jeg har fået købt mig nogle lækre nye hudplejeprodukter, som skulle hjælpe med at give en mere jævn og ensartet hud, samtidig med, at der er en masse vitaminer og gode ting i. Jeg valgte at købe et kit, som hedder three little wonders, hvor jeg fik tre produkter – to serum og en creme. Den ene serum skal man bruge om morgenen, og den anden om aftenen. Jeg har brugt produkterne to gange nu, så det er for tidligt at kunne se resultater, men min hud føles allerede mere sund.

Jeg håber virkelig at de lever op til mine forventninger, for jeg har overvejet at købe en creme fra Ole Henriksen i et par år nu. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

  • […] vise mine egne favoritter for tiden. Det er vigtigt for mig, at passe på min hud, og udover mine Ole Henriksen produkter, bruger jeg også nogle forskellige ansigtsmasker, som min egg pore maske fra eBay, som […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Warzone