Peacock eyes

Tester: Mac eyeshadow ‘Club’

_MG_2168

_MG_2172

Da jeg købte mine sidste øjenskygger fra mac, faldt jeg for denne farve, som hedder ?Club?, og købte den så for et gavekort. Farven er meget speciel, så jeg tænkte, at jeg ville vise jer, hvordan farverne spiller sammen, og hvordan du kan få den enten mørkegrøn, eller brunlig, med et grønt skær.

På billeder, har jeg taget den på håndryggen, med to forskellige baser under. Øverst har jeg en lys, hudfarvet base, hvor jeg har påført øjenskyggen over. Med den lyse base, bliver farven en mellem brun, med et grønt skær, som vil være super fint til et simpelt hverdagslook! Neden under, har jeg lagt farven ovenpå en mørkebrun base. På den mørke base, forsvinder det brune næsten fra farven, og efterlader den helt mørkegrøn. Hvis du gerne vil lave et mørkere look, er den brune base, den du skal bruge! 🙂

Jeg synes at det er virkelig fedt, når man finder de her farver, som kan bruges på forskellige måder! Man får jo nærmest to øjenskygger i én, heh.


Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peacock eyes