Postkort fra Prag

Tester: Anastasia glow kit

_MG_2789_MG_2801_MG_2810

Da jeg kom hjem fra ferie i går, lå denne i min postkasse. Jeg bestilte den før jeg tog af sted, men den nåede desværre ikke frem, før vi satte kursen mod Tjekkiet, så i stedet, måtte jeg glæde mig til at prøve den, når vi kom tilbage til Danamark.

Farverne er helt fantastiske, og de fire farver, som paletten i farven gleam indeholder, er: Crushed pearl, Hard candy, Mimosa og starburst. De er listet fra toppen af billedet og ned, så crushed pearl, er den øverste farve på billedet. 🙂 Mine favoritter må være crushed pearl og hard candy, som jeg ganske enkelt synes er gudesmukke!


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Prag