Goodiebox juli '16

Tester: Essence

_MG_2822_MG_2854

Fra toppen: ?18 all I need?, ?03 rosie flamingo?, ?11 tiffunny?.

_MG_2842_MG_2848_MG_2858

Fra toppen: ?35 life is sweet?, ?08 glamour to go? , ?07 big night out?, ?07 sparkling miracle?, ?13 like a princess?.

Essence er et af de mærker, jeg altid går efter at købe i udlandet, fordi det er virkelig godt, og næsten ikke koster noget. Derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer tingene, og fortælle, hvilke af deres produkter jeg altid har med hjem i kufferten.

Nogle af de produkter jeg altid har været glad for, er deres øjenskygger, men kun dem med glimmer, da jeg synes at de er bedst – de matte og mere farverige, er ikke specielt pigmenterede, og det er svært at få farven over på penslen. 🙂 De tre jeg har købt denne gang, er en super fin sølvfarvet, som hedder ?11 Tiffunny?, en beige ? 18 all I need? og en babylyserød ?03 rosie flamingo?. Alle tre er super bløde i konsistensen og lette at arbejde med.

Deres lipgloss og læbestifter, synes jeg også er rigtig gode produkter. Jeg har taget alle produkterne på armen, så I kan se farverne, og de første tre, er lipgloss, og de sidste to, er læbestift. Lipglossen er rar at have på, og den klistrer ikke, samtidig med, at de giver en fin farve, giver max shine og så har de en rigtig god applikator.

Læbestifterne, har jeg også valgt i shiny, og lidt sheer farver, da jeg bare synes at de var så fine. Jeg har ikke så meget erfaring med dem, men mit indtryk er, at de er rigtig bløde, og afgiver god farve.

Hvis I selv skulle have lyst til at prøve produkterne, så køber jeg altid mine i butikkerne Rossmann og dm, som kan findes i bl.a. Tyskland, Spanien, Tjekkiet og Ungarn. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox juli '16