Ansigtsmaske fra Ebay

Fall favorites

_MG_3607_MG_3612_MG_3613

I dag tænkte jeg at jeg ville vise mine egne favoritter for tiden. Det er vigtigt for mig, at passe på min hud, og udover mine Ole Henriksen produkter, bruger jeg også nogle forskellige ansigtsmasker, som min egg pore maske fra eBay, som jeg skrev lidt om i går. Udover det, bruger jeg denne leave in hair treatment, som dufter rigtig skønt af kokos. Den beskytter mit hår mod varme og så synes jeg at den gør mit hår en smule lettere at rede ud. For et par uger siden, fik jeg denne fine læbepomade fra EOS, som også er en jeg bruger ofte, og er blevet rigtig glad for! Jeg har virkelig en million læbepomader rundt omkring – to i tasken, tre i bilen, en i klædeskabet, osv. osv., men jeg kan bare ikke leve uden dem, heh. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ansigtsmaske fra Ebay