How to get that glow

On a friday night

Indlæg lavet i samarbejde med rabble.dk

Skærmbillede 2016-10-06 kl. 19.40.01

Nogle mennesker bruger deres fredag aften i byen, og andre, som mig selv, bruger den under dynen med en god serie og selvforkælelse. Okay, det er langt fra hver fredag, som foregår sådan, men det er nu hyggeligt, med sådan nogle aftener en gang imellem! 🙂 Når jeg har sådan en aften alene, så lægger jeg ofte neglelak, og gør meget ud af at pleje min hud, med en god ansigtsmaske, olier, natcreme og andre lækre ting, som kan fugte huden. Så kan man sidde der, til en god serie, i behageligt tøj, varme sokker og lade ansigtsmasken virke, med en kop varm kakao i hånden. Min favoritansigtsmaske er lige for tiden Pure Active fra Garnier, som er til uren hud. Måske er mine små urenheder et tegn på, at jeg burde spise lidt sundere, haha. 🙂

Lige nu, er jeg i gang med flere serier, men den jeg altid vender tilbage til er ?friends?, som bare er så hyggelig at se, og jeg er helt vild med alle karaktererne! Jeg kan faktisk ikke engang vælge, hvem der er min yndlingskarakter, for de er alle sammen geniale på hver sin måde. Når man tilmelder sig viaplay, får man den første måned gratis, så man lige kan få en forsmag på, hvad der er at finde. Det gode ved viaplay er, at der er mange nye film og serier, hvilket også er en af grundene til, at min familie har abonneret på det i lang tid efterhånden. Det er virkelig fedt, at man fx kan se den nye Star Wars film, og resten af triologien, og den danske film ?The Model?, som også var i biograferne tidligere på året. For en måneds tid siden, holdt jeg ?Pirates of the Caribbean?-marathon, haha. Der er vidst omkring 4-5 film, og jeg så dem alle på pinligt kort tid, men de er også bare virkelig gode, og Depp er bare fantastisk i den rolle! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to get that glow