Holiday glam - sneak peek

Purple and red

_MG_4686

I dag, har jeg leget lidt rundt med nogle røde og lilla farver, og min nye highlighter, som jeg vil vise jer i morgen! Jeg foretrækker at lege rundt med farver, da det for mig er en måde at udtrykke mig selv på – nogle dage er man til afdæmpede farver, og andre dage ender det sådan her.

Da øjenmakeuppen blev så mørk og farverig – og jeg løb tør for foundation, besluttede jeg mig for, at lave huden kun med en smule let dækkende bb-cream, og concealer. Og selvfølgelig en hulens masse bronzer og highlighter, haha. Faktisk har jeg en masse glowy looks planlagt, som jeg bare skal have fundet tid til at lave. 🙂


Produktliste:

Base:

Youth lab CC complete cream

Mac studio finish concealer NW 20

Anastasia Beverly Hills glow kit gleam

Loreal true match highlight

Øjne:

Emite eyelid base

Urban decay xx vice ltd reloaded

Elf 100pc eyeshadow palette

Benefit they?re real mascara

Læber:

Essence lipgloss 08 glamour to go


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holiday glam - sneak peek