A sunny day in Copenhagen

Palma de Mallorca

I sidste uge, var en veninde og jeg taget til dejlige Mallorca på påskeferie. Jeg har været der før, og er simpelthen vild med øen, og især byen Palma, som I her ser billeder fra. Den er så smuk, har en masse lækre butikker og flotte seværdigheder som den store katedral. Byen har bare en helt særlig charme over sig, med alle dens små gader, store pladser og mange caféer rundt omkring. En anden ting er, at jeg også er vild med katedraler. Det er nok nogle af de smukkeste bygninger der er bygget, efter min mening. I kan se de billeder jeg tog af St. Vitus katedralen i Prag her.

I den uge vi var af sted, boede vi på Bellevue Club resort i Alcúdia, som ligger en lille times kørsel fra Palma. Byen var enormt rolig, og resortet havde syv pools og lå kun 1km fra stranden. Bedre beliggenhed kunne ikke tænkes! Det var en meget tiltrængt pause fra al hverdagens stress og arbejde, og at det så endte med en tur ned til varmen, var jo heller ikke helt skidt, haha :).

Måske I får lidt mere om hotellet en dag, sammen med lidt billeder derfra, men for nu, ville jeg lige vise jer lidt fra Palma.


Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A sunny day in Copenhagen