Baby it’s cold outside

Nytårsfortsæt

Indlægget er sponsoreret

HER / HER / HER

Jeg har faktisk aldrig som sådan haft et nytårsfortsæt, men hvis jeg skulle have et i år, ville det være at huske at bruge mit fitnessmedlemskab, som jeg betaler for i dyre domme, lidt oftere end jeg gør nu. Eller måske bare løbe en tur ind imellem, hvor cliché det så end må lyde, haha. 🙂

Jeg har aldrig selv været af ?rigtige? løbesko, som jeg ofte synes er ubehagelige for mig at gå i, og faktisk ikke særlig pæne, og finder derfor altid et alternativ til træningssko – som også gerne må være i et prisniveau som er til at betale for en studerende. 🙂 Engelbert Strauss har lavet en hel kollektion med praktiske vintersko, og der er alt at finde fra arbejdssko til hvad jeg selv kunne finde på at købe, som de sorte og pink sko i collagen, som ville være de perfekte træningssko for mig, både som indendørssko, men bestemt også til udendørsbrug. Jeg er ikke selv typen der vil betale meget for sko, fordi jeg kender mig selv godt nok til at at vide, at de ikke holder sig pæne i lang tid, og derfor synes jeg at det er helt fantastisk at finde gode sko til fair priser, så man har råd til at skifte dem ud, når de ikke kan mere. Der er mange sko til både månd og kvinder, og jeg har fundet nogle favoritter til begge dele, som I kan se i collagen. Når det snart er på tide at skifte mine nuværende træningssko ud, er det i hvert fald de her, som står øverst på ønskelisten! 😉 Er der andre end mig, der håber på at kunne komme lidt i form i det nye år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby it’s cold outside