Mornings like this

Wanties til boligen

Urtepotteskjuler HER / Plakat HER / Pude HER / Tæppe HER / Sofa HER

Der er sket meget på det sidste, og en af tingene er, at jeg har fået lejlighed og flyttede i februar. Jeg er næsten på plads, og af ?store? ting, mangler jeg faktisk kun at få købt et tv-bord. Jeg har nemlig købt denne lækre sofa fra Ilva, som jeg synes er helt fantastisk – og alle pengene og ventetiden værd! Derudover har jeg også købt en masse plakater til lejligheden hos Desenio, og den lyserøde i collagen er en af dem. Nogle af de ting der står øverst på ønskelisten for tiden, og som jeg skal bruge et gavekort fra jul til, er disse urtepotteskjulere fra Hay, som jeg faldt for, da jeg var en tur i Bahne for et par måneder siden. Jeg er vild med, at de findes i forskellige nuancer, så jeg kan have lidt forskelligt, men stadig holde samme stil til mine planter, hvis jeg ellers kunne finde ud af at holde liv i dem, haha. 🙂 Jeg glæder mig sådan til jeg har fået det hele på plads!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mornings like this