Spring feelings

Maybelline fit me foundation + concealer

I sidste uge fik jeg endelig købt Maybellines fit me matte & poreless foundation, efter at have hørt så meget godt om den, og så var den på tilbud til sølle 60kr, så nu var det altså nu! Jeg har i lang tid brugt en foundation fra Nilens Jord, men har savnet en foundation med en lidt større dækkeevne til andet end hverdagsbrug. Jeg har brugt den tre gange nu, og har hver gang fået komplimenter for min makeup, hvilket jo er virkelig dejligt! Den er ikke full coverage, men kan uden tvivl bygges op, hvis man er mere til det, men den giver en flot og ensartet hud, og så synes jeg at den holder rigtig godt dagen igennem. Dog synes jeg at den skal sættes med en pudder, der hvor man har tendens til f.eks. at få smilelinjer, da den ellers hurtigt gør de linjer meget synlige.

Concealeren er strøget til tops på listen med mine yndlingsconcealere, og jeg synes næsten at den er lige så god som min mac pro longwear concealer, til trods for at den er næsten 100kr billigere. Den har en god dækkeevne uden at være alt for tyk i konsistensen, som jeg før har oplevet at Maybellines concealere har været, som virkelig er et stort plus! Jeg bryder mig ikke om alt for tykke full coverage produkter til huden, og jeg synes at både foundation og concealer er rigtig gode og især til prisen. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring feelings