Magnify

Bare skin

Når vejret er så godt som det er for tiden, ser jeg sådan her ud omkring 95% af tiden, haha. 🙂 Så lidt makeup som muligt, med lidt letdækkende color correcting concealer lige på de mørke rande under øjnene og lidt brow gel. Derudover giver jeg altid min hud godt med fugt, og godt med solcreme når jeg er udenfor, så mine kinder måske ikke ender så røde som de har tendens til at blive.

At kunne gå uden makeup på huden og føle mig godt tilpas, er faktisk en relativt ny ting for mig, efter at have haft akne i omkring 6 år, og været på forskellige piller i 9 måneder, for så derefter at få de kraftige isotretinoin i 6 måneder, som var det der skulle til, for at bekæmpe aknen. Det var først i efteråret sidste år, at min hud og især mine læber var kommet sig helt efter bivirkningerne fra de sidste piller, som jeg døjede med i lang tid, også efter at have stoppet med pillerne. Min hud var simpelthen så tør og overfølsom for solen, at jeg kunne pille flager af og blev rød så snart jeg satte foden uden for døren, og mine læber sprang, bare jeg smilede. Det var 6 meget hårde måneder, men jeg er så glad for hvordan min hud er endt ud, og jeg har været heldig at slippe med få små ar, hvilket er så dejligt! Især Oils of life fra the body shop, er et produkt jeg har været glad for i mange år, og som jeg synes har gjort underværker for min hud, kombineret med forskellige cremer.

Base:

Plaisir all day moisturizer

The body shop oils of life

Shiseido sheer eye zone corrector

 

Læber:

Gosh lip oil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magnify