High waisted bikini

Gør noget godt for din hud

Indlægget er lavet i samarbejde med Elies.dk

Ansigtsserum HER

Jeg er altid gået meget op i at passe på min hud, og har gennem tiden brugt en masse forskellige cremer, olier, serum og masker. Jeg har allerede fundet nogle produkter, som fungerer rigtig godt til min hud, men mangler stadig at finde den perfekte kombination, som jeg kan bruge om morgenen, uden at min hud bliver ?for fugtet?, hvis man kan sige det sådan, for vi har jo ikke lyst til at gå rundt med et helt skinnende ansigt. 😛 Jeg er generelt glad for at bruge olier i min aftenrutine, og har i lang tid brugt serum hver morgen, uden at have fundet lige den, der bare virker for mig. Men Elies har et virkelig stort udvalg af lækre  og naturlige ansigtsserum, og især den i collagen som hedder ?Kissed by a rose?, har fanget min interesse. Den er fyldt med en masse gode vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter, som hjælper cellernes genopbygning og beskytter huden mod tegn på ældning, hvilket jeg synes er rigtig fint til en yngre hud, til at forebygge fine linjer. Jeg har altid hørt, at når man er 25, så begynder det at gå den forkerte vej med ens hud, og derfor er det vigtigt at passe på den, i starten af 20?erne, for at ens hud ser ung ud i længere tid. I hvert fald, synes jeg at den her lyder enormt lækker, og når der kommer penge på kontoen igen, så tror jeg helt bestemt, at den skal hjem og bo i mit toiletskab! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High waisted bikini