Gør noget godt for din hud

Jeg er Miss Danmark 2018 finalist!

I lørdags blev jeg endelig afsløret som en af dette års Miss Danmark 2018 finalister, og fik set mine billeder. Jeg er så stolt over at være udvalgt til at være med i årets top 30, og glæder mig sindssygt meget til at skulle stå på scenen i cirkusbygningen, selvom det bliver enormt grænseoverskridende! 🙂

Lige nu kører delkonkurrencen om titlen som Miss HER&NU, som er læsernes favorit, og I kan stemme indtil kl. 22 i aften på linker HER. Jeg håber at I vil gå ind og stemme, og I kan stemme fra alle jeres forskellige devices – computere, mobiler, ipads osv., men kun én gang per device. 🙂

Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk
Make-up: Tinna Pagel
Hår: Um Josef Hussaini
Styling: Lisa Lents/Miss Danmark
Kjole: Jora Collections
Badetøj: CHANGE Lingerie Danmark
Vipper: Lækkerlash/Salon Lækker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør noget godt for din hud